Lukyjeva pjesma za Dinu Dvornika

Splitski kantautor Luky lansirao je predstaviti svoj novi singl ‘Uvijek sam Tebe volio’.

To je finalna i najvažnija pjesma trilogije koja ujedno podvlači crtu pod cijelu priču te definira početak i kraj svega izrečenog kroz trilogiju o ‘Arariti’. Ova pjesma jedna je od laganijih te već sedmi singl s albuma ‘Hvala: )’.

luky_slozeni.cdrU povodu novog singla Luky kaže: ‘Uvijek sam Tebe volio je jedina pisma koja je napisana na klaviru, za razliku od ostalih, nastalih na gitari. Nastala je dosta godina prije svih drugih, iako san odma zna da će zatvarat trilogiju, zbog teksta. Pisa san je s namjerom da je piva Dino Dvornik, kojemu je bila jako draga. Ali nije je nažalost uspija snimit, pa je zato na neki način posvećujem upravo njemu.’

Nakon vrlo uspješnog najavnog singla ‘Hvala: )’ koji je osvojio glazbene top ljestvice diljem Lijepe naše te njegovog prethodnika pilot singla ‘Škorcan’, zatim trećeg singla ‘Djevojka čudnih očiju’, četvrtog singla ‘Ča život bija bi bez Nje’, uslijedio je peti singl ‘Znak’, šesti singl ‘Ništa!’ te posljednji singl ‘Uvijek sam Tebe volio’, koji podvlači crtu pod cijelu priču te definira početka i kraj svega izrečenog kroz trilogiju o Arariti.

Aquarius

Tagged: , , , , , , , ,