Mađioničarski spektakl oduševio klince

Jozo Bozo, Richard Rene, Jole Cole i Silly BillyFoto: Jozo Bozo, Richard Rene, Jole Cole i Silly Billy

Legende svjetske magije na mađioničarskom spektaklu ‘Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji’ izveli su atraktivne mađioničarske trikove koje je stotine mališana u maloj dvorani Lisinskog pratilo s posebnim zanimanjem i oduševljenjem. U trenucima čarolije u društvu svojih mališana uživali su i glazbenica i voditeljica Ivana Plechinger, bivša Miss Univese Ivana Delač Đolo i vaterpolist Luka Lončar.

‘Apsolutno sam oduševljena predstavom, poželjela sam da sam i ja sama imala prilike pogledati ovako nešto kada sam bila dijete. Moji klinci su uživali i smijali se te će im ovaj doživljaj sigurno će ostati u lijepom sjećanju’, izjavila je oduševljena Ivana Plechinger koja je predstavu pratila u društvu sinova Jana i Viga.

Senzacionalni mađioničarski spektakl za djecu organizirao je priznati hrvatski mađioničar Jozo Bozo koji je za posebnu priliku u Zagreb doveo svjetsku mađioničarsku elitu. Osim našeg talentiranog domaćina i legendarnog američkog Silly Billyja, čarobni svijet mašte uljepšali su austrijski mađioničar Richard Rene te kolege iz Slovenije, mađioničar Jole Cole i majstor balonske dekoracije Niko Fric.

‘Ja sam naprosto oduševljen i prekrasnom publikom i prijateljima izvođačima, a najviše zbog toga jer su djeca stvarno bila sretna. Mislim da smo uspjeli postići cilj, puno mališana je došlo i ono najvažnije, družili su se i stvorili zajedničko okruženje puno smijeha, radosti i čarolije’, izjavio je Jozo Bozo.

U duhu božićnih blagdana, majstori magije pokazali su veliko srce te na zagrebačkoj izvedbi ugostili djecu s posebnim potebama, mentalnim i fizičkim oštećenjima, teško bolesnu djecu ali i zdrave mališane kako bi radost i čaroliju doživjeli svi zajedno, uz međusobnu toleranciju, jednakost i prihvaćanje. Oduševljeni mališani dobili su priliku i za druženje sa svojim idolima upotpunjeno trenucima sreće i smijeha, trenucima čarolije osmijeha.

Select PR

Pročitajte još: Jozo Bozo: Čarolija osmijeha

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,