Maksim Mrvica nakon 4 godine u Zagrebu

Nakon 2012. godine, kada se za njegov koncert tražila ulaznica više, najprodavaniji crossover pijanist na svijetu vraća se u Zagreb.
Maksim MrvicaKoncert jednog od najboljih svjetskih pijanista i njegova benda održat će se 16. veljače (20 sati) u velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog. Kao i uvijek dosad, publika ponovo može očekivati vrhunski nastup i neprocjenjivo iskustvo, postajući dio jedinstvene glazbene priče Maksima Mrvice. Njegovi koncerti i nastupi uvijek donose posebnu energiju, a njegove crossover izvedbe ostavljaju bez daha, spajajući sve najbolje iz njegova bogatoga glazbenog opusa.

Zapravo, ništa se manje i ne može očekivati od glazbenika čiji su albumi prodani u više od četiri milijuna primjeraka u čak 57 zemalja širom svijeta. Iznimno popularan u cijelom svijetu, Maksim Mrvica svakim novim koncertom potvrđuje svoj zvjezdani status, a duga stanka koju je imao u Zagrebu najbolja je pozivnica svima onima koji vole glazbu te odlična prilika da među posljednjima prisustvuju završetku velike promotivne turneje njegova novog albuma ‘Croatian Rhapsody’ koju je do sada vidjelo preko 70.000 ljudi.

Uz neprocjenjivo glazbeno umijeće i ljepotu sviranja, zanimljiva je činjenica da Maksima Mrvicu izvedba ‘Flight of the Bumblebee’, u kojoj odsvira nevjerojatnih 16 noti u sekundi, uvrštava među najbrže prste svijeta, a cijelu izvedbu odsvira za nevjerovatno brzih 56 sekundi što je najbrže na svijetu odsvirano do sada. Zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom umijeću Maksim Mrvica je, uz rasprodane koncerte u 2015. godini, postao i ambasador dva svjetski poznata brenda Yamaha i Staralliance što je samo potvrda njegovih vrijednosti i velikih glazbenih mogućnosti.

M. R.


Maksim Mrvica-The Movies
Maksim Mrvica: The Movies
Tagged: , , , , , , ,