Mariposa by Kristina Bradač

Dolaskom vrućih ljetnih dana hrvatski modni brend Mariposa dizajnerice Kristine Bradač i drogerija Kozmo predstavili su jedinstvenu modnu suradnju. Na radost brojnih žena, kreirane su dostupne, lagane, prozračne, ljetne Mariposa torbe. Prostran suputnik od sada vam je najbolja prijateljica koja će vas pratiti na plažu, odlazak u grad ili nabavu.

Kristina Bradač-Mariposa torbaLjetna platnena torba Mariposa by Kristina Bradač dolazi u tri dizajna; šarenom cvjetnom, bež s uzorkom bijelih točkica te jednobojnom tirkiznom. Sve torbe krasi, za Mariposu karakterističan, detalj kožnog leptira u raznim bojama.

Na promociji u zagrebačkom Kozmo dućanu u Hypo centru, podržale su je brojne prijateljice i kolegice, uglavnom bivše manekenke.

‘Svako ljeto od prijateljica slušam priče kako je gotovo nemoguće pronaći lijepu i funkcionalnu platnenu torbu za plažu i grad, a i sama sam se uvjerila u to. Zato sam uistinu ponosna što sam posebno za drogerije Kozmo dizajnirala multifunkcionalnu ljetnu torbu!’, izjavila je modna dizajnerica Kristina Bradač i dodala: ‘Sigurna sam da će torba biti vjerni suputnik mnogih žena, koje će u nju moći ubaciti i sve ručnike i kreme za plažu, mame sve kantice i lopatice za djecu, ali i prošetati rivom ili otići po nabavu za ručak!’

Drogerija Kozmo kontinuirano potiče hrvatske proizvode na svojim policama putem Kozmo privatne marke. Suradnja s hrvatskim manufakturama visoko im je na listi prioriteta, a suradnja s brendom Mariposa posebno ih veseli.

‘Vjerujem da će naši vjerni kupci prepoznati kvalitetu i jedinstven dizajn ljetnih Mariposa torbi. Veseli nas da drogerija Kozmo nastavlja suradnju i proizvodnju hrvatskih brendova i marki, što nam je posebno važno. Ljetne torbe cijenom su dostupne svima i nadam se da će brojnim damama uljepšati i olakšati vruće ljetne dane!’, izjavio je Vedran Mažuran Marjanović, direktor marketinga Kozmo drogerija.

Limitirano izdanje platnene ljetne torbe Mariposa by Kristina Bradač u potpunosti je izrađeno u Hrvatskoj, na što su i Kozmo i Mariposa posebno ponosni.

P. R. / Foto: Mirko Janković

Tagged: , , , , , , , , , , ,