Maskica s antibakterijskim djelovanjem

O maskicama se stalno priča kao o modnom detalju. No, njezina je funkcija puno važnija od toga kako nam maska stoji i spaja li se s našom odjećom. Više od modela, važnija je njezina tkanina! Predstavljamo domaći proizvod-antibakterijsku maskicu Oktan koja ima antibakterijsko djelovanje.Od kada su se pojavile na tržištu, maskice su postale ona sigurnosna barijera između nas i svijeta koji nas okružuje. Treba li ona biti medicinska, pamučna ili… Koliko nas štiti jedan sloj od pamuka, jedan sloj sintetike, što se događa s maskom nakon jednog nošenja… samo su neka pitanja na koja svakog dana pronalazimo odgovore. Posebno sad kad smo izbombardirani nimalo dobrim vijestima o brzini širenja virusa Covid19.

Kako bi sebi i svojim najmilijima pružili najbolju mogući zaštitu u ovom ludom vremenu o maskici treba razmišljati dalje od toga kako njezina boja i print pristaje našoj osobnosti i spaja li se s odjevnom kombinacijom. Materijal od kojeg je napravljena pola je zaštite. Ostalu polovicu čini pravilna upotreba (nošenje, fiksiranje na lice i pažljivo skidanje). Upravo zato u fokus dolazi novitet modnog brenda Oktan – dvoslojna higijenska periva višekratna maska. Na prvu izgleda poput bilo koje druge bijele maske, no kad je stavite na lice i proučite deklaraciju vidite razliku u odnosu na sve što nas okružuje na tržištu.

Dvoslojna higijenska periva višekratna maska napravljena je od tzv. medicinskog pamuka s antibakterijskim djelovanjem, koja uvelike smanjenje prijenosa respiratornih kapljica. Sa svoje površine odbija ulje i vodu te je dezinficirana antibakterijskim i antivirusnim postupkom proizvodnje. Ovo je jedinstveni materijal s potpunom podrškom bi – ome tehnologije. Drugim riječima dok je nosite štitite sebe od zaraze, ali i ljude koji vas okružuju.

Tkanina je certificirana međunarodnim standardom ispitivanja i nosi certifikat soft chemicals, devan a uvoznik i proizvođač gotovog proizvoda u je modni brend Oktan. Maskica dolazi u dvije veličine – mala i velika.

Više informacija na www.oktan.com.hr

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , ,