Massimo: Bezvremenska balada Nisam spreman (video)

Možda najiščekivanija pjesma s Massimova novog albuma ‘Sada’, bezvremenska balada ‘Nisam spreman’, dobila je i svoje video izdanje.

Pjesma Sergeja Ćetkovića već je i prije svog izlaska zaintrigirala javnost. Naime, i prije no što ju je Massimo snimio i stavio na svoj album, izveo ju je kao duet sa Sergejem Ćetkovićem na jednom od rasprodanih koncerata u beogradskom Sava centru. Iako je publika nikada prije nije čula, nagradila ju je ovacijama.

Pjesmu je Massimo nakon izlaska albuma uvrstio u svoj live repertoar i redovito izvodio na rasprodanim koncertima ljetne turneje po Hrvatskoj, a publika ju je zavoljela i pjevala kao i već poznate hitove. Tako se ovih dana događa pravi presedan u današnje vrijeme, a to je da izlazi pjesma koju pravi Massimovi obožavatelji već znaju i obožavaju.

Video za ‘Nisam spreman’ snimio je Hrvoje Banić, a ideja spota je prenijeti snažnu emociju iz pjesme u vizualni oblik. Massimo poput dobrog anđela prati jednu životnu situaciju i pokušava protagonistima pomoći donijeti pravu odluku,

‘Pjesma Nisam spreman osvaja na prvu. Moram priznati da je prava rijetkost na koncertima, da kada izvodite sasvim nepoznat repertoar dobiti tako jaku i toplu reakciju. A upravo nam se to dogodilo s ovom pjesmom. Izveo sam je i nedavno na koncertu Sergeja Ćetkovića u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i bilo je to zaista posebno iskustvo’, kaže Massimo.

Nakon uspješnih singlova s novog albuma koji su obilježili kraj prošle godine i cijelu 2018. poput ‘Neka ti plove brodovi’, ‘Nama se nikud ne žuri’, ‘Lice varalice’, ‘Ne ostavljaj me tu’, sigurno je da stiže još jedna pjesma koja će osvojiti radijski eter, baš kao što je već osvojila srca obožavatelja.

A. R.


Tagged: , , , , , , , , , , ,