Massimo i Predin zatvaraju Antenaplugged

MassimoRock groznica ‘Antenaplugged’ najavljuje posljednji ovogodišnji koncert. Najpopularniji predstavnici urbane glazbe obilježili su i ovogodišnjia rock druženja, a za sam kraj najslušaniji zagrebački radio svojim vjernim slušateljima poklanja koncert Massima i Zorana Predina. Koncertom uživo posjetitelji će moći uživati u nekoliko sati vrhunske glazbe,  posljednji u nizu Antenaplugged održat će se u srijedu, 26.veljače od 21 sat u Green Gold Clubu.

‘Za svoj nastup pripremio sam poseban gypsy swing program s grupom Damira Kukuruzovića Djanga kojeg ćemo zagrebačkoj publici premijerno predstaviti u Green Gold Clubu. Otpjevat ću izbor pjesama sa svog zadnjeg albuma ‘Kosa boje srebra’, neke najpoznatije koje sam napisao za Lačni Franz te nekoliko velikih iznenađenja u koje ubrajam i duet s Massimom u pjesmi ‘Što bi mi bez nas’, s njegova megauspješnog posljednjeg albuma’, izjavio je Zoran Predin te poručio fanovima: ‘Ukradite trenutak za sebe i dođite u srijedu u Green Gold klub.’

Zoran Predin, kultni slovenski kantautor, sa zagrebačkom publikom oduvijek ima poseban odnos. Poznati slovenski glazbenik i književnik, nekada lider banda Lačni Franz a kasnije uspješan solo izvođač, rado je viđen gost u svim svojim glazbenim inačicama. U karijeri koja traje više od tri desetljeća objavio je 32 albuma. Svoj posljednji album ‘Kosa boje srebra’ predstavio je lani 23. studenog na koncertu u Tvornici kulture u Zagrebu.

Massimo Savić svoju je glazbenu karijeru počeo još 1983. godine kao vođa legendarne new wave synth-pop grupe Dorian Grey s kojom izdaje dva albuma ‘Sjaj u tami’ i ‘Za tvoje oči’. Nakon raspada grupe Massimo započinje uspješnu solo karijeru. Kvalitetu njegova glasa i izvedbe potvrdila je i nagrada Porin 2004. godine u kategoriji najbolji muški vokal. A istu je nagradu osvojio i sljedeće dvije godine. Rasprodan koncert u Domu sportova na Valentinovo još je jedan dokaz kako je Massimo trenutačno jedan od najpopularnijih pjevača na estradi.

Antenaplugged koncerte ove je godine posjetilo nekoliko tisuća ljubitelja urbane glazbe, a Vas pozivamo da budete dio glazbene povijesti i svojim prisustvom uveličate posljednji ovogodišnji koncert. Program počinje u 21 sat, ulaz je besplatan, potrebna Vam je samo dobra volja i snažan glas.

Antena

Pročitajte još: Dobre vibracije Jure Stublića i Nene Belana , Let 3 i TBF zapalili Antenaplugged

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,