Massimo seli u veliku dvoranu Doma sportova

Na jednom od najvećih ovogodišnjih koncerata, u petak 14. veljače u Velikoj dvorani Doma sportova nastupit će Massimo. Zbog očekivane velike gužve vrata dvorane otvorit će se već u 19.00 sati, stoga se apelira na publiku da dođu što ranije kako bi izbjegli gužvu.
Massimo-ValentinovoKoncert je trebao biti održan u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, ali zbog velikog interesa, organizator je odlučio koncert preseliti u veliku dvoranu.

Preseljenjem u veći prostor otvara se dodatni kontingent ulaznica za stajaća mjesta u parteru – već od danas (28.1.) putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sistemu Eventim. Kategorije ulaznica u velikoj dvorani bit će iste kao što su bile u maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po cijeni od 130 kn i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje – nenumerirana mjesta) po cijeni od 160 kn.

‘Opet me vrlo ugodno iznenadila moja publika. Nadam se da će na koncertu biti i dosta onih kojima će ovo biti prvi put da nas gledaju uživo’, kazao je Massimo dodavši da se sa svojim bendom s velikim entuzijazmom priprema za zagrebački nastup, kao i koncerte u Koprivnici i Splitu.

Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Rekorder domaćeg etera s pjesmom ‘Suze nam stale na put’ (16 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40!) za predstojeće koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunski nivo muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim suradnicima pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više. Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove ‘Iz jednog pogleda’, ‘Dodirni me slučajno’, ‘Da mogu’ i druge. Glazba je pokrenula Vaša srca, svjedočili smo tome već nebrojeno puta, pa zato s naše strane nema veće zahvale nego upravo na Valentinovo podariti Vam još malo užitka za dušu.

Prošla je godina Massimu bila najuspješnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada s pregršt hitova, odličnim reakcijama publike i fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje, tradicionalni koncert za Valentinovo preseljen je iz zagrebačke Tvornice kulture u Dom Sportova, a u Splitu će nastupiti u najvećem prostoru do sada. Veće dvorane, veći produkcijski zahtjevi i visoka očekivanja publike novi su izazov pred kojim će se naći Massimo i bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Marko Matošević (bubanj), Boris Popov (udaraljke), Robert Vrbančić (bas) i Bruno Urlić (violina, gitare). U romantično raspoloženje koncerta u Domu sportova uvest će Vas Dalibor Prochazka s pjesmama ‘Dan mi je’, ‘Volim’, ‘Žena za ljubav’, da spomenemo samo neke od pjesama ovog uspješnog moslavačkog kantautora.

Pročitajte još: Veljača u znaku Massima

Tagged: , , , , , , , , , , ,