Massimova nova pjesma ‘Vrijeme’

Nova dramska serija ‘Tajne’, sa Ksenijom Pajić, Aleksandrom Cvjetkovićem, Filipom Juričićem i Jelenom Jovanovom u glavnim ulogama, uskoro kreće s prikazivanjem na RTL Televiziji.

Naslovnu pjesmu ‘Vrijeme’, izvodi Massimo, a za tu je pjesmu ovog vikenda sniman i videospot. Snimanje je obavljeno u zelinskom kraju, u selu Nespeš, gdje se snima i serija.

Massimo - spot VrijemeSerija ‘Tajne’, u produkciji kuće Fremantle Media, govori o burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije, te nas uvodi u priču o ljubavi, osveti i prijateljstvima. Bit će to jedna od najvećih priča ove jeseni, a kako bi se ona ispričala  na pravi način, pobrinut će se glumačka ekipa predvođena Ksenijom Pajić, Aleksandrom Cvjetkovićem, Filipom Juričićem i Jelenom Jovanovom, koji tumače glavne likove.

U režiji Frane Merkaša, autora glazbe P’Eggyja Martinjaka i autorice teksta Dee Matas, ujedno i jedne od scenarista serije ‘Tajne’, nova dramska serija tako nije okupila samo zavidnu glumačku ekipu već i glazbenu, a budući da se  serija osim po lokacijama u Zagrebu snima i u njegovoj okolici, spot je snimljen u prekrasnom Nespešu, ispred stare kurije okružene vinogradima, gdje se odvija i dio radnje. Tako Massimo nije krio znatiželju i interes prema novoj  dramskoj seriji.

‘Ova kuća djeluje vrlo tajnovito, čim sam je vidio pomislio sam ‘tko zna koliko je sudbina vezano uz taj prostor’, tako da mislim da se ekipa odlučila baš za predivnu lokaciju’, priznao je Massimo, otkrivši da voli tu i tamo pogledati  dobru ljubavnu seriju ako ima vremena.

A popularnom glazbeniku svidjela se i suradnja s RTL Televizijom.
‘Mada sam već imao iskustva kao glumac u serijama, ovom suradnjom otvorio mi se jedan skroz novi prostor. Prvi je to puta da snimam naslovnu temu za dramsku seriju i prvi put surađujem s RTL Televizijom. Uvjeti na snimanju videospota potvrdili su moj prvi osjećaj da će to biti jedna divna suradnja. Bio sam okružen profesionalcima, cijela snimateljska ekipa svojim pozitivnim stavom učinila je ovo snimanje izuzetno zabavnim iako nam je vrućina donekle  otežavala posao’, otkrio je Massimo.

Massimo, osim što prognozira uspjeh seriji, smatra da bi i nova pjesma ‘Vrijeme’ mogla postati hit!
‘Budući da se produkcija odlučila za klavirski uvod te da pjesma ima klavirski štih, ja sam se, jasno, odlučio za mojeg P’Egyja Martinjaka koji je napisao glazbu i za pjesme ‘Iz jednog pogleda’ i ‘Suze nam stale na put’, objasnio je Massimo.

A kako se pjesma uklopila u seriju, ne propustite pogledati uskoro na RTL Televiziji, kada kreće dramska serija ‘Tajne’!

Aquarius Records

Tagged: , , , , , , , , ,