Maya Sar u Vip Clubu

Bosansa kantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac ‘Krive riječi’ (Aquarius Records).

Maya SarNa albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike. Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r’n’b-a i jazza, podcrtan njezinim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim.

Maya Sar album će premijerno u Zagrebu predstaviti 23. listopada (srijeda), u Vip Clubu (Trg bana Jelačića 9) s početkom u 21 sat. Kao i na albumu, na pozornici će joj se pridružiti brojni glazbenici, njih čak 10! S albuma su se već istaknule pjesme ‘Korake ti znam’, s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom ‘Nespretno’, kao i aktualni singl ‘O meni nikom ne pričaj’ na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjka – Marijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić.

Ulaznice su u prodaji, putem sistema www.ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29. Cijena ulaznice za stajanje iznosi 50 kn, a za sjedeće mjesto 75 kn.

Aquarius
Foto: Jasmin Fazlagić

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,