Miele aparati za kavu

Miele-aparat za kavuS pomoću modela CM6100 i CM6300 Miele aparata za kavu mogu se pripremiti vrhunski espresso, cappuccino i latte macchiato i to samo jednim pritiskom na tipku. Ti se aparati vrlo lako čiste, a krasi ih i vrhunski dizajn.

Posebnost novih samostojećih aparata za kavu je ‘One Touch’ pripremanje napitaka za dvoje. Samo jednim pritiskom na tipku može se brzo i jednostavno pripremiti dva napitka za zajedničko uživanje u kavi .

Kako biste uvijek mogli dobiti ono najbolje iz vaših zrna kave, Miele je svoje nove modele samostojećih aparata za kavu opremio s vrhunskom tehnologijom AromaticSystem. Ta nova tehnologija brine da se vrela voda pod pritiskom i kava što bolje prožimaju i tako sačuvaju što intenzivniju aromu. Samo model CM 6300 nudi opciju memoriranja vrste napitaka i njihovih individualnih postavki aparata za do četiri korisnika.

Pripremanje i izbor napitaka izuzetno je jednostavno jer svaki od napitaka ima svoj simbol na upravljačkoj ploči. Ako želite pripremiti dva ista napitka uz izbor vrste napitka, potrebno je stisnuti još i dodatni ‘One touch for 2′ gumb. Korisnik može samostalno podešavati finoću mljevenja kave, količinu kave, količinu i temperaturu vode te jačinu pare. Upravljačka ploča TFT Display ima crnu podlogu, a sve funkcije se ispisuju bijelim slovima i simbolima. Tu vrstu upravljanja Miele naziva DirectSensor i koriste ga i svi ugradbeni aparati nove linije kućanskih aparata Generation 6000.

Miele stellt zwei neue Stand-Kaffeevollautomaten vorOdržavanje čistoće aparata za kavu je važno pitanje, pogotovo kada je u pitanju mlijeko i njegov ostatak u cijevima. Novi Miele modeli aparata za kavu pravi su uzor čistoće na tom području, jer odmah nakon automatskog gašenja aparata počinje čišćenje cijevi za mlijeko i nastavka za cappuccino. Takvo čišćenje moguće je pokrenuti i ručno.

Cijev za mlijeko se odvoji od posude za mlijeko i ubaci u posudu za kapanje. Cijev se zatim ispere prvo s vodom, a zatim se kroz nju pusti para. Naravno, jedinica za kuhanje kave može se ukloniti s aparata i očistiti toplom vodom. Svi odvojivi dijelovi aparata predviđeni su za pranje u perilici posuđa.

Novi samostojeći aparati za kavu – čuvene Miele kvalitete, dostupni su u bojama Obsidian crnoj i lotos bijeloj boji. Vrhunski model CM6300 se razlikuje od modela CM6100 po tome da je na njemu moguće programirati do 4 različita korisnička profila, opremljen je sa posudom za mlijeko od nehrđajućeg čelika, površinom za grijanje šalica, ima dodatno osvijetljenu upravljačku ploču i područje pripreme napitaka, ima dodatnu funkciju za vruću vodu i korisnika upozorava zvukom.

Miele je vodeći svjetski proizvođač premium kućanskih aparata za područja kuhanja, pečenja, kuhanja na pari, hlađenja / zamrzavanja, aparata za kavu, perilica posuđa i rublja te usisavača . Uz aparate za kućansku upotrebu tu su i perilice posuđa , perilice i sušilice rublja za komercijalnu upotrebu, kao i za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju opreme za medicinske i laboratorijske aplikacije (Miele Professional) . Tvrtka je osnovana 1899. godine i ima osam tvornica u Njemačkoj i po jednu u Austriji, Češkoj, Kini i Rumunjskoj . U financijskoj godini 2012/13 ostvarena je prodaja u vrijednosti oko 3.150.000.000€ , od koje je 70 posto ostvareno izvan Njemačke. U gotovo 100 zemalja Miele ima vlastite prodajne tvrtke ili uvoznike . Ovu obiteljsku tvrtku vodi već četvrta generacija i zapošljava diljem svijeta 17.250 ljudi, od toga dvije trećine njih u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Güterslohu, u Vestfalija u Njemačkoj.

P. R.

Tagged: , , , , , , , ,