Miki Solus: Ljenjivac (video)

Mnogi ljudi kažu da u ovo koronično doba treba biti kreativan, ali Miki Solus vam poručuje u svom novom singlu ‘Ljenjivac’ da je sada idealno vrijeme za ljenčaranje i luftanje mozga.

‘Kvragu i muzička karijera i uspjeh ako u danu nemate vremena za bespotrebne stvari poput igranja PC igrica ili gledanja nogometnih utakmica. Ova pjesma je oda lijenosti i njenom životinjskom predstavniku – ljenjivcu!’, rekao je Miki Solus.

Pjesma je snimana u SIPA studiju i producirana od strane Silvija Pasarića. Bekove su otpjevale Hana Blažević Vrbić i Hana Librenjak. Animirani spot je radila umjetnica Ira Bulić, poznatija i kao Nisamtapir, koja je i ranije surađivala s Mikijem na spotu ‘Suncobran’.

‘Ja sam lijenčina i teško mi pada pisanje pjesama ako znam da postoji dobra serija koju nisam još pogledao ili dobar sportski članak koji nisam pročitao! Uopće nisam marljiv i ova pjesma je hommage samome sebi i svim lijenčinama koji cijene dobro ljenčarenje više od nekih konstruktivnih stvari u životu!’ Uživajte u pjesmi i budite lijeni!’, naglasio je Miki.

M. R.


Tagged: , , , , ,