Mile Kekin: Želim napisati autobiografiju

Frontmen Hladnog piva, Mile Kekin, te grafička dizajnerica i ilustratorica, Booboo Tannenbaum, bili su prvi gosti Mime Simić na tribini ‘U sridu s…’, održanoj u knjižarsko-galerijskom centru Fadil Hadžić u Zagrebu.

Mile Kekin, Mima Simić i Booboo TannenbaumRazgovor obojan svim nijansama naše stvarnosti započeo je pričom o prijateljstvu Kekina i Booboo Tannenbaum te njezinom idejom da, prema priči koju će on napisati, ilustrira dječju slikovnicu. Mile još uvijek razmišlja o konceptu priče i likovima, no otkrio je kako mu je ideja o pisanju vlastite biografije itekako privlačna. Na sada već nezaobilazno pitanje o slavnoj trilogiji ‘Pedeset nijansi sive’, glazbenik je priznao da je nije pročitao, jer je čuo da ‘u njoj ima seksa’.

Uz književnost, sugovornici tribine pretresali su najrazličitije teme; od glazbe i filma preko humora i bajki, pa sve do današnje uloge medija u društvu i njihova utjecaja na formiranje mišljenja javnosti. U prilog tomu, Kekin je kroz šalu otkrio i neka vlastita iskustva, posve dovoljna da ih jednoga dana iskoristi za autorsku komediju apsurda.

Zanimljivom raspravom koja je privukla brojnu publiku tako je završena prva u nizu tribina iz ciklusa ‘U sridu s…’, koja će se na istome mjestu i s različitim sugovornicima održavati jednom mjesečno.

Renata Cisar
Foto: VBZ

Tagged: , , , , , , , , , ,