Mirta Fraisman: Male tajne ženskih majstora

Klub kreativnih žena Milane Vuković Runjić ugošćuje psihoterapeutkinju Mirtu Fraisman. Mjesto i vrijeme: srijeda, 19. veljače, 18.30 sati, Zagreb, knjižara Vuković-Runjić, Teslina 16, prvi kat.
Mirta FraismanKlub kreativnih žena (i muškaraca bez kojih se ipak ne može!), koji uspješno djeluje pod organizacijskom palicom izdavačke kuće Vuković-Runjić te spisateljice Milane Vuković Runjić i okuplja nemali broj žena svih generacija što se uz druženje uz kavu i kolačiće vraćaju svojim zapostavljenim hobijima i talentima, svoj će program osvježiti jednim iznenađenjem, gostovanjem istaknute psihoterapeutkinje Mirte Fraisman koja će održati besplatno interaktivno predavanje na temu ‘Put žene’ i to kao zanimljivi miks stručnih znanja iz psihologije, neuropsihologije i mitologije, podcrtano ilustrativnim primjerima iz sedme umjetnosti. Žensko herojsko putovanje ima čak sedam faza kroz koje prolazi svaka žena kako bi se u konačnici uspjela ostvariti na svim životnim poljima i biti uistinu zadovoljna i sretna. Mirta će kroz velik broj primjera iz prakse i konkretnih situacija otvoriti vrata tog herojskog putovanja i ukazati na načine kako u svakodnevnim situacijama iskoristiti žensku mudrost i poboljšati kvalitetu života.

Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli, a dame očekuju i mali ‘znakovi pažnje’ te popust na intenzivni tromjesečni program potpunog životnog refresha ‘Put žene’ Mirte Fraisman, koji započinje početkom ožujka u centru za edukaciju i savjetovanje Partus.

I. C.

Pročitajte još: Mirta Fraisman: Otkrijte tajne ženske mudrosti , Otkrijte sve o ženskom umu i tijelu

Tagged: , , , , , , , , , , , ,