Modna priča za pomoć dječjim bolnicama

Četvrti po redu humanitarno-modni projekt City Modus 2020. održan je u Westgate shopping cityju u malo drugačijim uvjetima s obzirom na epidemiološke mjere.‘Cijeli modni događaj bio je humanitarnog karaktera za prijeko potrebna dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske i rukavice kao i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i kliniku za porode u Petrovoj te KBC Dubrava. Oni koji reviji nisu mogli nazočiti, jer je broj sudionika bio ograničen, pratili su je online. Humanitarna akcija nastavlja se i dalje a vrlo brzo započinjemo s organizacijom još jednog City Modusa’, rekle su organizatorice Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković Baksa

Na reviji su se predstavili: Vibela dizajn iz Svete Nedelje, nakit Jo Jo Design iz Petrinje, večernje haljine Katarina Mamić Design i Ivana Jurić Design te Fashion Diva. Predstavljena je i ekskluzivna kozmetika Celles Tiane Tiens Hrvatska. Po prvi puta reviju zaštitnih kuta nosili su liječnici i medicinske sestre za URIHO Zagreb, a najveći pljesak bio je za bivše hrvatske reprezentativce i glumce članove Humanih zvijezda Hrvatske, koji su na čelu s predsjednikom Miroslavom Bičanićem bili suorganizatori revije.

Amir Kazić Leo, Branko Strupar, Boris Živković, Slaven Knezović nosili su odjela i muške narukvice branda Mr. Who, a iz publike ih je bodrio proslavljeni nogometaš Goran Vlaović. Reviju su nosile žene iz javnog i političkog života, između ostalih, Ivana Delač, Ivančica Pahor, Antonella Malis, Katarina Milković, Matea Vukmirović, Natalija Đorđević, Tena Vodopija, Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović.

‘Humanitarne zvijezde Hrvatske suorganizator su ovog humanog događaja, a budući da sam ja potpredsjednik udruge, odmah sam se iz Istre zaputio prema Zagrebu kako bih bio dio ove lijepe priče. Ove godine Humane zvijezde nisu odigrale niti jednu utakmicu, pa smo se radosni okupili ovdje kako bismo pomogli ovaj put liječnicima i osoblju dječjih bolnica u Zagrebu. Zahvaljujem svim svojim kolegama koji su došli i dali do znanja da smo mi uvijek tu i spremni odazvati se ovakvim i sličnim humanim akcijama’, izjavio je Amir Kazić Leo.

I. T. / Foto: Mario Jambrek


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,