Mozaik knjiga na Interliberu

I ove godine izdavačka kuća Mozaik knjiga pripremila je novitete za najveći sajam knjiga Interliber.

Mozaik knjiga-InterliberPoseban fokus stavljen je na domaće autore za djecu i mladež koji su pripremili nove uzbudljive priče, od kojih izdvajaju Sanju Pilić, Sanju Polak, Zvonimira Baloga, Tomislava Torjanca, Sinišu Cmrka i Željku Mezić  te novi naslov jednog od najpopularnijih domaćih autora – Miro Gavran – ‘Pjesme’.

Od stranih izdanja donose dva povijesna romana o Lukreciji Borgiji i Katarini Velikoj, novi roman autorice ‘Pohanih zelenih Rajčica’ Fannie Flagg: ‘Još te sanjam’…

Mozaik knjigu potražite u paviljonu 5. i 6. s dva štanda – jedan na samom ulazu, a na štandu ‘Totalna rasprodaja’ do pozornice nude se knjige već od 2 kune, najveće uštede, knjige s minimalnim oštećenjima i maksimalnim popustom i posljednji primjerci po super cijenama, a u ponudi će biti više od 1.000 različitih naslova.

Druženje s autorima organizirano je u paviljonu 6. Na štandovima u paviljonima 5. i 6. nude se noviteti, a za vrijeme Interlibera napravljena je posebna ponuda pojedinih naslova. Pripremljene su i posebne akcije 2+1 gratis (romani) i dječje 2 slikovnice ili dječje knjige + gratis majica Antuntun ili Grga Čvarak.

Mozaik

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,