Napokon pronađena Jackova bačva

U zagrebačkom Booze & blues baru završila je hrvatska potraga za najpoznatijom i najtraženijom bačvom na svijetu – Jack Daniel’s barrel hunt! Tajna lokacija Jackove bačve uspješno je pronađena već nakon drugog traga i nepunih sat vremena potrage.jack-daniels-bacvaSvoj sretni ulov ugrabio je Mislav Gretić, entuzijastični lovac i vjerni ljubitelj Jack Daniel’sa. Tako je više od stotinu znatiželjnika sudjelovalo u potrazi, a onaj najspretniji, koji je prvi došao do Gliptoteke, osvojio je nagradu koju će pamtiti još dugo.

‘Dogovorili smo se u firmi da svi zajedno krećemo u potragu nakon posla. Nakon prvog traga, strateški smo se rasporedili po centru. Kad je stigao drugi trag, već sam posumnjao da je tajna lokacija Gliptoteka, a moju sumnju potvrdili su i moji roditelji koji jako dobro poznaju povijest grada. Zahvaljujem cijeloj ekipi, ova nagrada pripada i njima. Party će, vjerujte, biti nezaboravan!’, izjavio je pobjednik Mislav Gretić.

mislav-greticNakon uspješne potrage, zabava je trajala do dugo noć uz popularni GreenHouse Blues band. Zagrebačku potragu pratili su i Jack Daniel’s ambasadori Đelo Hadžiselimović i Mirela Remi Priselac, koji su ovom prilikom i čestitali najbržem lovcu. Pobjednik će svoj uspjeh moći proslaviti još jednom, i to u društvu 50 prijatelja, jer upravo je to vrijedna nagrada koju je, uz originalnu Jack Daniel’s bačvu, osvojio – ludi party za sebe i svojih 50 prijatelja.

Zagreb je još jedan u nizu gradova u kojem je Jack odlučio proslaviti 150 godina svoje destilerije, a tim je povodom skriveno čak 150 Jack Daniel’s bačvi u 50 država svijeta. Međunarodna potraga započela je 1. srpnja u američkom gradu Lynchburg, gdje je destilerija Jack Daniel’sa smještena i danas.

M. M. / Foto: Dalibor Urukalović (Pixsell)


delo-hadziselimovic-i-mirela-priselac-remi
Jack Daniel’s obilježava 150 godina destilerije i nagrađuje
Tagged: , , , , , , , , , , ,