Natali Dizdar: Ne reci zauvijek

Novi spot Natali Dizdar za singl ‘Ne reci zauvijek’ snimljen je pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva, dugogodišnjeg suradnika koji je do sad radio spotove za pjesme ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Stranac’, ‘Stop’ i ‘Grijeh’, te neponovljivi koncert u ZKM-u. Dobitnik je svih prestižnih nagrada uključujući i Porin za najbolju DVD snimku ‘Natali Dizdar ZKM Live’.

Spot je snimljen u prekrasnom dvorcu Poklek, blizina Kumrovca, a u njemu je prikazan emocionalan odnos dvoje ljudi koji čeznu za nepoznatom ljubavi. Oni žive na dva identična planeta koji se približavaju jedan drugom. Hoće li sudar planeta izazvati kraj svijeta ili početak velike romanse?

Pjesma je autorski uradak Natali i iznimno bliskog suradnika, dugogodišnjeg gitarista Vladimira Mirčete, te tekstopisca i pjesnika Dejana Aleksića. Produkciju potpisuju Pavle Miholjević i Jura Ferina, tim koji je započeo suradnju na posljednjem singlu ‘Iluzionist’, te na novom studijskom albumu.

Natali Dizdar -Ne reci zauvijekNatali očekuju i zanimljive koncertne aktivnosti. U Zagrebu će nastupiti 22. lipnja u društvu Simple Redaa te u Beogradu 23. lipnja. Krajem godine očekuje se treći studijski album i koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Natali Dizdar do sad je objavila tri albuma, od toga dva studijska (‘Natali Dizdar” i ‘Pronađi put”), te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin (za debitanticu godine, vokalnu suradnju sa Darkom Rundekom, te DVD ZKM live), Zlatna kugla, Večernjakova ruža, Davorin, a za singl ‘Grijeh’ dobila je priznanje MTV Double Platinum Award.

Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića; autora velikog hita ‘Zamijenit ću te gorim’, Dine Šarana; autora pjesama ‘Stranac’, ‘Ne pitaj’, ‘Zašto bih ti rekla to’ i ‘Grijeh’, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Petra Beluhana, Davora Viduke, Ivane Rushaidat, Aleksandra Ljiljka, Sandra Bastiančića, Coce Mosquita…

G. B. / Foto: Gordana Bosak


Natali Dizdar
Natali Dizdar: Iluzionist

 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,