Natali Dizdar: Novi album Iluzije

U izdanju nezavisne izdavačke kuće Agapa objavljen je treći studijski album ‘Iluzije’ Natali Dizdar na kojem se nalazi 11 pjesama poput ‘Iluzionist’, ‘Nećeš me zar ne’, ‘Danima’, ‘Krenimo nekamo’, ‘Mrak’, ‘Zvijeri (Glad)’, ‘Ne reci zauvijek’, ‘Pills’, ‘Out of time’, od kojih se ‘Grijeh’, ‘Ne reci zauvijek’ i ‘Mjesto za jedno’ još uvijek nalaze na vrhovima top ljestvica širom Hrvatske i regije.

Uz Dina Šarana, autora hitova poput ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Mjesto za jedno’ i Vladimira Mirčetu, frontmana grupe Mayales, na albumu su surađivali eminentni i talentirani tekstopisci poput pjesnika Dejana Aleksića, Marte Muždalo i Petra Beluhana (Mayales). Natali je na novom albumu koautorica sedam pjesma, što najavljuje novi ciklus u njezinoj kantautorskoj karijeri.

Glazbenu produkciju potpisuje dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, dobro poznata, strukovno priznata producentska imena na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Talentirana glazbenica je krajem prošle godine u pratnji svog dugogodišnjeg benda u prepunoj Tvornici kulture, a potom i 19. svibnja u Vintage Industrial Baru u Zagrebu premijerno odsvirala sve nove pjesme s albuma.

G. B. / Foto: Boris Poljičanin


Natali Dizdar: Mjesto za jedno


Natali Dizdar: Ne reci zauvijek


Sax!: Natali Dizdar & Trio

Tagged: , , , , , , ,