Netipična ljubavna pjesma Hladnog piva

Dok Hladno pivo marljivo radi na novom albumu, predstavljamo pjesmu ‘Bilo koji broj’ kojom se zatvara aktualni album ‘Svijet glamura’.

Hladno pivo (foto Mare Milin)Pjesma zasigurno nije promaknula njihovim fanovima pa je došlo vrijeme da se predstavi i široj publici. Novi singl najbolje opisuje sam autor, Mile Kekin:
‘Bilo koji broj’ posebna je po tome što uopće ne zvuči kao da je iz ovog stoljeća, a kamoli od Hladnog piva. Na prvo slušanje, to je skladba o nemogućem kreditu, neriješenom stambenom pitanju i ljubavi prema osobnoj bankarici. A s druge strane to je kompozicija o dobu kada se s gelom u kosi išlo na plesnjake, a ne na narodnjake i kada je rock ‘n’ roll bio nevin kao i djevojke i dečki koji su ga slušali. Barem danas njihova djeca žele vjerovati u to!’

Da bi shvatili o čemu Mile priča, najbolje poslušajte pjesmu! Spot se očekuje uskoro

Ove godine Hladno pivo proslavilo je 25 godina od prvog koncerta u Kumrovcu. Velikim koncertom na punoj Šalati krajem svibnja su sa svojom vjernom publikom napravili presjek duge karijere. Da njihovi fanovi mogu očekivati jedan drugačiji materijal, najavili su pjesmom ‘Na ovim prostorima’ koja se, unatoč tome što je izašla prije skoro pola godine, još uvijek nalazi visoko na radijskim top ljestvicama. Kao što se mijenjala njihova publika kroz godine, tako se mijenjalo i Hladno pivo, no ipak je njihov zvuk zadržao svoju bit pa su dečki iz banda i dalje glasni propovjednici stanja u društvu i na sebi svojstven način pričaju priče koje većina nas proživljavamo ili smo ih proživjeli.

Menart

Foto: Mare Milin

Tagged: , , , , , , , , , ,