Nezaobilazni Kantuni na Rabu

Jedan otok, pet kantuna, a na kantunima staroga grada Raba – puno dobre zabave i vrhunske glazbe od ovog četvrtka, 15. lipnja za sve posjetitelje Kantuna! A već na samom početku, vrhunska glazbena poslastica: Koncert Le Montmartre – Večer velikana francuske šansone.

U četvrtak 15. lipnja (21 sat) na lokalitetu srednjovjekovne bazilike svetog Ivana i po prvi puta pod rapskom mjesečinom možete doživjeti Becauda, Aznavoura, Brela, Montanda, Moustakija, Dassina u izvedbama vrhunskih glazbenika sastava La Boheme (Marjan Krajina, harmonika, Ranko Purić, brač, Antun Stašić, violina, Pere Ištvančić, bas) pod vodstvom sjajnog glazbenika i interpreta Radovana Prstačića.

No, to nije sve, jer ostala tri dana na Kantunu svjetla – u parku Dorka očekuje vas Matija Cvek koji se nedavno vratio s Eurovizije, gdje je pjevao prateće vokale Jacquesu Houdeku, a na Kantunu svjetla izvodi atraktivan izbor pop, soul i R’n’B hitova.

Za to vrijeme na starogradskoj Pjaceti – Kantunu susreta – uživanje u vrhunskim izvedbama priprema sjajna pjevača i gitaristica Gordana Marković. Ova izuzetna glazbenica, inače članica grupe Auguste, oduševljava sve prisutne svojim izvedbama, stoga je zabava – zagarantirana.

Vrhunske izvedbe na Pjaceti, a u čarobnom ambijentu Skrivenoga kantuna – Mahačeve vile, uz pogled na Uvalu sv. Eufemije, uz čašu dobroga vina i fetu pršuta uživajte u sjajnim obradama najpoznatijih modernih hitova koje donosi pjevačica Lucija Jakelić.

I tako, uz biranu gastronomsku ponudu na svim lokacijama, ne samo u petak, nego jednako tako bogato i raznoliko i u subotu i u nedjelju. Sva tri dana kantuni su otvoreni od 18 sati do ponoći, cijelo vrijeme očekuje vas dobra zabava, a živa glazba od 20.30 sati nadalje.

 

B. Š.


Kantuni na Rabu: Nova kulturno-turistička manifestacija


Tagged: , , , , , ,