Nina Badrić: Moćna balada Ratujem s tugom

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić je objavila spot za pjesmu ‘Ratujem s tugom’, kojeg je redatelj Darko Drinovac osmislio isključivo na njezinoj emociji.

‘Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledatelje kroz temu pjesme. Nina je izuzetno karizmatična i talentirana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lijepo. Nadam se da će se ljudima svidjeti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot.’, rekao je Darko Drinovac.

Nina je već na početku godine imala razloga za slavlje. Pjesma ‘Ratujem s tugom’ našla se odmah pri vrhu svih top ljestvica, a osvojila je i regionalnu nagradu Music Awards Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od ‘Ja za ljubav neću moliti’, ‘Trebam te’ ‘Ja sam vlak’ preko ‘Čarobno jutro’ ‘Takvi kao ti’, ‘Nek ti bude kao meni’, do ‘Dat će nam bog’, ‘Dani i godine’, Rekao si’.

Nabrojani niz samo je mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su njezine pjesme obojile te važnim momentima dale svoj pečat.

A. R. / Foto: Jelena Balić


Tagged: , , , , , , , , ,