Nina Badrić: Pjesmom Bez tebe najavljuje album Sentimenti

Nakon što je prošle godine oduševila slušatelje na splitskom Peristilu gdje je izvela najveće hitove Splitskog festivala, Nina Badrić je odlučila izdati live album – ‘Sentimenti’. Najavljuje ga pjesmom ‘Bez tebe’ legendarnog Zdenka Runjića.

‘Izuzetna je čast za svakog glazbenika imati ovakav privilegij i zaroniti u neke od najljepših bezvremenskih pjesama hrvatske glazbe. Poziv Tomislava Mrduljaša da napravim koncert na jedinstvenom Peristilu te otpjevam neke od najljepših pjesama Splitskog festivala ikada, objeručke sam prihvatila s velikom zahvalnošću. To je zaista čast i veliki privilegij koji sam dobila.

Hvala Bogu da je koncert snimljen jer ne bih mogla prežaliti da nije. Meni izuzetno bliska i srcu draga glazba nalazi se na Sentimentima. To su pjesme koje su obilježile i moj život i emotivno sam jako vezana za njih. Po tom ključu sam ih birala jer, na žalost, mogli smo odabrati samo 12 bezvremenskih pjesama. Fili Gjud napravio je sjajan aranžerski posao te je pjesme dovukao prema meni, a opet su zadržale prepoznatljive note. Posebno, iskreno i srčano… tim epitetima bih opisala Sentimente, a drugačije nije niti moglo. U Splitu na Peristilu uvijek se dogodi opipljiva sinergija glazbe, interpreta, publike i emocije i to se jako čuje i osjeti na ovom albumu’, rekla je Nina Badrić.

Za aranžmane pjesama je bio zadužen Filip Gjud, a produkciju je zaokružio Goran Kovačić. Album ‘Peristil Sentimenti’ izlazi 10. lipnja, a najveće fanove Nina će na taj dan nagraditi ekskluzivnim koncertom, na tajnoj lokaciji. Za više informacija bit će dovoljno pratiti njezine društvene mreže.

A. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,