Očaravajuća klaun predstava Vitamin

U suradnji sa Soho Theatrom iz Londona, u malu dvoranu zagrebačkog Lisinskog u nedjelju 8. prosinca u 17 sati stiže jedan neobičan gost.
SONY DSCTalijan Carlo Jacucci naš je vodič u predstavi koja obuhvaća klaunovštinu, novi cirkus, pantomimu, fizički teatar, cabare i sve se to slijeva u gotovo sat vremena predstave ‘Vitamin’ u kojoj se publika kontinuirano i grohotom smije.

U ovoj predstavi  govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije, grimase a to svatko može razumijeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg. Naime, teško ćete vidjeti ljepše oponašanje gusjenice ili ekscentričnijeg mornara. Parodija, ples, sviranje na harmonici, interakcija s publikom, sve je tu. Nema političke poruke, nema naracije, ponekad nema ni smisla osim da vam poteknu suze od smijeha. Ali, mašta je ta koja vam daje krila.

Kao što su vitamini potrebni vašem organizmu da ojačaju imuniteta, tako vam i ova predstava treba za popravljanje raspoloženja! Predstava ‘Vitamin’ održava se u sklopu festivala London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije.

Aquarius

Pročitajte još: Brkate žene pričaju o seksu , London Calling: Revolucija smijeha u Lisinskom , Dana Alexander: Britanska komičarka u Lisinskom , Komičar Seann Walsh nasmijavat će u Lisinskom , London Calling: Lisinski se smije

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,