Odbrojavanje do Ljeta u MSU!

Atmosfera u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti (MSU) sve se više zagrijava približavanjem prvog dana ‘Ljeta u MSU!’ koji počinje u petak, 20. lipnja besplatnim koncertom Oridano Gypsy Jazz Band na južnom platou s početkom u 21 sat i koncertom Rundek Cargo Trija, u subotu 21. lipnja na krovnoj terasi s početkom u 21.30.Rundek Cargo TrioŠto mogu očekivati građani na početku ‘Ljeta u MSU!’ nagovijestio je Darko Rundek:

‘Neizmjerno nas veseli otvoriti Ljeto u MSU! iz dva razloga. Prije svega, svoj posljednji nastup u Zagrebu imali smo prošle godine u travnju pa nam je ovo dalo dobar povod da nakon europske turneje ponovno pružimo svim Zagrepčanima odličan provod. Još jedna zanimljivost je da trenutno radimo i na snimanju novog albuma, stoga očekujte na sjajnoj lokaciji krovne terase MSU-a potpuno drugačiji glazbeni doživljaj Rundek Cargo Trija’.

Kroz svoju karijeru Rundek nikada nije svirao u bandu manjem od šest članova, sve do prije nekoliko godina kada je odlučio oformiti trio s violinisticom Isabel te multiinstrumentalistom Dušanom Vranićem s ciljem još većeg približavanja glazbe publici kroz intimnost i transparentnost koju pruža ova formacija. Sudeći prema sve većoj popularnosti ovog alternativnog rock banda i osvojenoj nagradi Porin, Darko Rundek nije donio krivu odluku.

‘Ljeto u MSU!’ traje od 20. lipnja do 31. srpnja. Pročitajte više: Rockersko ljeto u MSU

Pragma

Tagged: , , , , , , , ,