Odlična završnica Dreft Fashion Weeka Zagreb

U prepunoj dvorani Hypo centra u subotu je završilo ovosezonsko zdanje Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ).Toni Rico-DFWZPrikazane su kreacije Vjere Viličnik, jedine Zagrepčanke koja svoje kolekcije predstavlja i na London Fashion Weeku i Artiđane iza čijeg branda stoji dizajnerica Ana Ćavar uz prekrasne torbe Bags by Kristina dizajnerice Kristine Fazinić. Potom je modni dizajner Toni Rico umjetničkim performansom predstavio novi hrvatski autohtoni proizvod – nakurnjak, a prestavljen je i londonski brand Hemyca te Marka dizajnerice Marije Cvitanović koja se prvi put predstavila na DFWZ-u.

U pauzi revija voditeljica Iva Šulentić u ime stručnog žirija proglasila je pobjednicu natječaja Dreft Next Generation – Saru Lončarić,  koja je dobila stipendiju u vrijednosti od 1.000 eura i besplatno sudjelovanje sa samostalnom revijom na slijedećem DFWZ-u od 8. do 10. svibnja 2014.

Žena u crvenom Iva Jerković, ovosezonsko zaštitno lice DFWZ-a, zahvalila je svim gostima na posjetu tijekom svih četiri modna dana te službeno i zatvorila još jedno izdanje ove modne manifestacije.

DFWZ

Foto: Tomislav Smoljanović

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,