Odvalimo se poezijom opet na Ribnjaku

U subotu, 27. siječnja u 10,30 sati, na zagrebačkom Ribnjaku održat će se ‘Odvalimo se poezijom’ – još jedan humanitarni pjesnički buvljak – donacijska razmjena knjiga, ponajviše pjesničkih, no primaju se sve dobre knjige.

Posjetitelji mogu donijeti knjige koje žele darivati ili koje žele preseliti s polica kod drugih čitatelja. Istovremeno, za simboličnu cijenu mogu kupiti nekih dobar pjesnički naslov. Sva prikupljena sredstva bit će donirana humanitarnoj udruzi Fajter za pomoć beskućnicima.

Točno u 12 sati na programu je koncert, nastupa zagrebački kantautor Rokambol koji će se predstaviti posjetiteljima sa svojim akustičnim i eklektičnim materijalom koji obuhvaća mnoge žanrove, od prigušene i suptilne bossa nove do modernog indie izričaja, a u program svojevrsnog glazbeno-poetskog recitala uvrstit će i neke klasike književnosti poput Danijela Dragojevića i Louis Aragona.

Humanitarni pjesnički buvljak prvi put se održao u prosincu 2021. godine na Hreliću, a potom je zbog lakše dostupnosti preselio na Ribnjak.

Na podršci i svesrdnom gostoprimstvu organizatori zahvaljuju Centru mladih Ribnjak i ravnateljici Pavlici Bajsić Brazzoduro. Dođite na kavu, čaj, druženje, na susret s prijateljima, pročitajte koju pjesmu, podijelite informaciju o ovom događaju.

Do sada su knjige donirali i poneki izdavači: MeandarMedia, Jesenski&Turk, Biakova… Knjige koje donirate neka budu iz kategorije knjiga koje i sami cijenite.

S.B. / Foto: Promo


Odvalimo se poezijom na Ribnjaku


Tagged: , , , , , , , ,