Ognjen Bagatin: Povratak u novo normalno – Restart businessa

Na valu pandemije ni Adria Business Network timu nije preostalo ništa drugo nego da presele svoj događaj iz offline verzije na online platformu te se putem Zooma povežu sa svojim pratiteljima.Tako je na prvom online događaju gost bio profesor Dejan Nemčić, pokretač drugačijeg načina učenja geografije kroz projekt ‘Uživo sa svih kontinenata’ u suradnji s hrvatskim iseljenicima. Na drugom je događaju, pak, gost bio Hrvoje Bujas predsjednik i suosnivač Udruge Glas poduzetnika (UGP), suvlasnik tvrtki Pravi Klik i Siguran Klik, poznatiji po brendovima Crno Jaje, GoHome i Osiguraj.me.

U susret trećem online druženju koje će se održati putem platforme Zoom (14. svibnja u 18 sati), u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa, pozivamo da se pridružite i sudjelujete u raspravi. Tema je ‘Povratak u novo normalno – Restart businessa’, a gost im je Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin.

Predviđeno trajanje događaja je 90 minuta, gost će održati predavanje u trajanju od 40 minuta, a potom ćete se imati priliku uključiti u raspravu. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijave su putem ovog linka (Meeting ID: 846 0352 0081, Password: 010576).

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,