Okusi tradicije zagrebačkoga kraja

U prostorijama Turističke zajednice Zagrebačke županije predstavljena je manifestacija Dani Okusa hrvatske tradicije, koja će se održati od 15. do 25. studenoga u 10 županija, na kojoj sudjeluje preko 100 ugostiteljskih objekata.Zajednička je to manifestacija nosioca standarda Okusi i sustava turističkih zajednica županija, koja se po prvi puta organizira na nacionalnoj razini i to u trajanju od 10 dana. S područja Zagrebačke županije sudjeluje 10 objekata, nosioca standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja.

U tom razdoblju po promotivnoj cijeni od 75 kuna i 95 kuna za tri slijeda moći će se uživati u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima zagrebačkoga kraja u ovim objektima:
Bistro Babriga(Velika Gorica)
Ekopark Krašograd (Pisarovina)
Hotel Bunčić (Vrbovec)
Hotel Princess (Jastrebarsko)
Restoran Ivančić (Jastrebarsko)
Izletište Suhina (Sveta Nedelja)
Restoran Samoborska klet (Samobor)
Seoski turizam Kezele (Ivanić-Grad)
Seosko domaćinstvo Stara preša (Šenkovec)
Izletište Vina Kos-Jurišić (Sveti Ivan Zelina)

S ciljem povećanja vidljivosti projekta i gastro ponude te jačanja tržišne prepoznatljivosti ugostiteljskih objekata nosioca standarda Okusi, Turistička zajednica Zagrebačke županije po prvi puta dodatno promovira objekte nosioce standarda Okusi tradicije zagrebačkoga kraja, koji sudjeluju na manifestaciji putem portala Crno jaje. Jelovnici se nude po promotivnim cijenama i iznose 60 kn (za jelovnik od 75 kn) te 76 kn (za jelovnik od 95 kn).

‘Očekujemo vas na Danima Okusa, uživajte u desetodnevnoj ponudi gastronomskih specijaliteta i doživite tradicionalnu kuhinju zagrebačkoga kraja. Uz europsku metropolu pronađite svoj kutak zelenila, osjetite duh lokalnog načina života te uživajte u odličnoj autohtonoj domaćoj hrani i vrhunskim vinima’, poručuju organizatori.

Opširnije na: Okusi zagrebačkog kraja

T. Z.


Tagged: , , , , , , , , ,