Oliver donosi tišinu mora u Zagreb

Oliver Dragojević sprema još jednu koncertnu čaroliju u svojoj omiljenoj dvorani. U petak i subotu, 15. i 16. studenog zapjevat će u hramu glazbe, koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Oliver Dragojević-Lisinski– Lisinski ne doživljavam kao bilo koji prostor. To je mjesto gdje se osjećam kao u svom dnevnom boravku. U dvorani je uvijek topla atmosfera i čini mi se kao da sam okupio najdraže prijatelje oko sebe, koji sjede u publici. Zato pred koncerte u Lisinskom vlada neko posebno uzbuđenje među cijelom ekipom – izjavio je Oliver koji će na pozornici nastupati uz pratnju svog benda Dupini, pojačanog Janom Ivelićem na bubnjevima te Draženom Bogdanovićem na saksofonu.

– Koncerte smo nazvali ‘more u Lisinskom’, zato što ćemo na pozornici spojiti moje dvije najveće ljubavi – glazbu i more, rekao je Oliver, koji će po prvi puta uživo otpjevati i neke od pjesama s novog albuma ‘Tišina mora’, uspješne singlove koji su osvojili slušatelje brojnih radio stanica, ‘Moje lipo’ i ‘U mom zagrljaju’.

Ipak, koncertna set lista sadržavat će uglavnom najveće hitove, od ‘Galeba’, ‘Magdalene’, ‘Cesarice’ do ‘Moj lipi anđele’. Brojni gosti pridružit će se Oliveru na pozornici pa će uz zbor Izvor otpjevati pjesmu ‘S tobom jubavi’, kolega i prijatelj Tedi Spalato dočarat će još više morski ugođaj koncerta, spremajući s domaćinom posebna glazbena iznenađenja, a treći gost bit će nagrađivani gitarist Elvis Stanić, ujedno i producent Oliverovog aktualnog albuma ‘Tišina mora’.

U hladnim večerima dašak tople atmosfere sigurno ćete pronaći u dvorani Lisinski, 15. i 16. studenog na koncertima Olivera Dragojevića. Ulaznice za koncert po cijeni od 150,170 i 190 kuna potražite na: blagajni Lisinskog, na www.ulaznice.hr i u Aquarius Music Shopovima (Maksimirska16, Varšavska 13 i Branimir centar).

Aquarius

Tagged: , , , , , , , , , , ,