Oliver Dragojević: S tobon jubavi

Pop balada gospelovskog prizvuka ‘S tobon jubavi’ novi je singl s Oliverovog aktualnog albuma ‘Tišina mora’, u kojoj uz podršku Zbora Izvor priznaje kako emotivno nije pogriješio, pjeva o tome čega se nikad ne bi odrekao, za koga čuva svoje pjesme, za čime je u životu tragao i kako ‘do kraja’ svog puta želi ostati zaljubljen.

Oliver DragojevićKao i sve vrijeme do sada, Oliver ne miruje u potrazi za novim glazbeno-emotivnim momentima koji ga motiviraju za daljnje korake na njegovom glazbenom putovanju i ostaje iskren prema glazbi do kraja.

Za pjesmu je snimljen i videospot u Istri, u čarobnom mjestu Rakalj, gdje je ekipa proživjela jedan dan ‘kao na maturalcu’, jer tako to bude kad dođe autobus Izvorovaca u kombinaciji s Oliverom! Većina spota obojena je vedrim licima i prirodom, a ponajviše zajedničkom energijom Olivera i zbora, jer oni su rekli ‘ne’ make upu, stylinzima, frizurama, jer oni su drugačiji, nepopravljivo iskreni, svoji, malo i njegovi, a ponajviše njeni…uvijek u funkciji glazbe!

Novim singlom Oliver najavljuje koncerte koji će se održati u petak i subotu, 15. i 16. studenog  u hramu glazbe, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, na kojima će uz svoj bend Dupini te brojne goste publici predstaviti nove pjesme, ali i stare hitove.

O atmosferi sa snimanja videospota voditeljica zbora Ivana Jelinčić izjavila je:
– Za nas je put u Rakalj bio ‘put u nepoznato’, udahnuti miris mora, bilja i vjetra nakon zagrebačkog asfalta, neponovljiv osjećaj, moći sudjelovati u nastavku priče iz studija. Oliver nam se duboko podvukao pod kožu. Jako volimo biti u njegovoj blizini koja smiruje i potiče kreativnost. Zato jedva čekamo koncert u Lisinskom koji će opet biti pravi vatromet glazbe, još jedna divna čarolija.

Aquarius

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,