Opatija: Great Gatsby Night

Jedinstven ugođaj glamura i zabave popraćen detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća bit će i ovog ljeta oživljen na raskošno uređenom trgu hotela Royal u Opatiji.Opatija-Great Gatsby NightDovoljna je samo jedna vožnja oldtimerom, nekoliko nota izvrsnih Big Banda, Jazz Tria i DJ-a, pogled na luku i svjetlucavi grad u daljini, zanosne plesačice u charleston kostimima, smokinzi, perlice, kristali i perje… Sve će vas to odvesti u vrijeme zabava kakvim nikada prisustvovali niste i u ritmu glazbe vam poručiti kako malo zabave nikoga ubilo nije.

Svojim dolaskom počastit će vas i neka poznata lica kao što su Charlie Chaplin, Al Capone, Albert Einstein te neizostavni Gatsby.

Za sve velike ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta! Sve je dopušteno, prilagodite se stilu dvadesetih elegantnim smokingom ili senzualnom odjećom poput čipkaste haljinice! Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajate pjenušac i uživajte, zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!

Vidimo se na Great Gatsby Night u Opatiji, 1. srpnja u 21 sat ispred hotela Royal!

I. S.

Tagged: , , , , , , , ,