Otvara se Multipleks CineStar u Vukovaru

Prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13. u regiji, otvara se 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall.
Vukovar-CineStarCineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kino dvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2! Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su četiri za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te alternativne sadržaje kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi…

Filmski naslovi koji će prvih tjedana zabavljati posjetitelje neki su od najvećih ovogodišnjih hitova, kao što su: ‘Hobbit 2: Smaugova pustoš 3D’, ‘Juraj i hrabri vitezovi 3D’, ‘Šegrt Hlapić’, ‘Khumba 3D’, ‘Last Vegas’, ‘Igre gladi 2: Plamen’ i ‘Gravity 3D’.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kinostandardima.

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , , ,