Otvoren Dreft Fashion Week Zagreb

U prepunoj dvorani Hypo Centra, revijom S.dressa Lane Biondić, započelo je još jedno izdanje Dreft Fashion Weeka Zagreb (DFWZ). Minimalistička bijela pista i prvi redovi prepuni poznatih osoba dali su naslutiti modnu večer za pamćenje.Lana Biondić-S.dress

Prije same revije u prostorima Hypo Centra, Severina je izazvala pravu pomutnju među foto-reporterima. Na Dreftovu korneru upisala se u knjigu impresija i tako dala podršku radnicama Kamenskog, a u Dizajnerskom showroomu podršku je dala svojoj omiljenoj mladoj kreatorici iz Dubrovnika, Zjeni Glamočanin.

S.dress Lane Biondić koji osvaja domaće ali i strane fashionistice tako se po prvi puta predstavio modnom revijom i to u najboljem mogućem obliku. Revijalni dio bio je podijeljen u tri zasebne cjeline za nadolazeće proljeće/ljeto 2014.

Prvo smo vidjeli klasičnu, S.dress liniju pod imenom +Silhouette & decolletes+. Autorica S.dressa Lana Biondić modernu ženu vidi u seriji uglavnom jednobojnih, jednostavnih, ali vrlo efektnih bodycon haljina. S.dress opravda svoj prvotni naum da je to haljina koju svaka žena mora imati. Uz jednobojne, na početku smo vidjeli i nekoliko color-block elemenata na već poznatim modelima u sasvim novim, proljetnim bojama, a bile su tu i hlače i nekoliko zanimljivih multi-nosivih komada.

Novost u S.dressu druga je predstavljena linija, a to je S.body i ‘S.beach kolekcija vrlo interesantnih kupaćih kostima koji su odisali vintage i pin-up elemenetima. S.dress kupaći kostimi namijenjeni su svim ženama jer pokrivaju kritična mjesta, a otkrivaju dijelove koje do sada nismo često naglašavali poput struka. Modeli na pisti pokazali su i multifunkcionalnost pojedinih komada pa su donji dijelovi kupaćih postajali suknjice, a parei haljine.

Za kraj, imali smo prilike vidjeti i novu liniju, S.defile koja  je glamur s crvenih tepiha predstavila na savršeno jednostavan način. Zaboravite duge, raskošne haljine s metrima i metrima materijala jer ćete u S.dress defile haljini definitivno biti kraljica crvenog tepiha. Duge, jednostavne i vrlo seksi duge jednobojne haljine  idealne su finija večernja izdanja i sigurni smo kako ćemo ih često viđati na domaćim poznatim damama.

Grand finale revije bio je šaljivi audio dio napravljen u produkciji Baby Dooksa u kojem se Lana u elegantnom rap stilu zahvalila svim svojim suradnicima i obitelji, ali i onima koji nisu vjerovali u nju i S.dress.

Spektakularna revija za spektakularno otvaranje spektakularnog DFWZ-a nastavila se do dugo u noć u zagrebačkom klubu Hemingway na Tuškancu.

DFWZ

Pročitajte još: Dreft Fashion Week Zagreb

Tagged: , , , , , , , , , , , ,