Otvorena 8. sezona Ženske priče: Muško-ženska prijateljstva

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, zabavni talk-show ‘Ženska priča’ otvorio je osmu sezonu, na temu muško-ženska prijateljstva, a komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je dugogodišnje prijatelje: Jadranku Đokić & Amara Bukvića te Jelenu Veljaču & Antu Vrbana.

Sav prihod od ulaznica je doniran Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Vječna debata o tome postoje li uistinu pravi prijatelji suprotnog spola dobro je nasmijala zagrebačku publiku. Kako se trojac Amar Bukvić, Jelena Veljača i Jadranka Đokić poznaju još iz studentskih dana, nije nedostajalo smiješnih anegdota s Dramske akademije. Poznati arhitekt Ante Vrban odlično se uklopio među glumačkom ekipom, a Jelenu poznaje više od 15 godina.

Razgovarali su o vrijednostima pravog prijatelja, razlikama istospolnih i interspolnih prijateljstava, manama i vrlinama te o karakternim crtama koje obožavaju na svojim prijateljima. Tematiziralo se i pitanje „prijatelja s povlasticama“, uz napomenu da su ipak teže ostariva ona prijateljstva s bivšim ljubavima i supružnicima. Osobno im se nikada nije dogodilo da prijateljstvo preraste u ljubav, uz jasnu poruku da je pravo prijateljstvo jedino moguće ukoliko se odnos temelji na obostranoj iskrenosti, poštivanju, prihvaćanju i razumijevanju.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, prva u osmoj sezoni. Vjerna publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak u jesenskim mjesecima i nekim novim, zasigurno zanimljivim javnim licima.

Foto: Goran Berović


Ženska priča: Muško-ženska prijateljstva

Tagged: , , , , , ,