Ženska priča: Za ljeto (ne) spremni!

U zagrebačkom klubu Sax!, zabavni talk show ‘Ženska prič’ završio je uspješnu sedmu sezonu i to s temom ‘Za ljeto (ne)spremni!’.

Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je prave znalce na tu temu: pjevačicu, voditeljicu i kuharicu Sanju Doležal; novinarku i voditeljicu Martinu Validžić; trenera i glumca Marijaa Valentića te kuhara Matu Jankovića. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni edukativnih, zanimljivih i zabavnih priča, uživali su na još jednom rasprodanom talk showu. Gosti su u dobrom raspoloženju tematizirali situaciju nakon izolacije zbog Covida -19 i nedavnog potresa u Zagrebu uz predviđanja o ljetnoj sezoni. Pričalo se o prehrani, treninzima, mitovima i trikovima mršavljenja, body shamingu i samoprihvaćanju.

Bilo je tu razgovora o last minute mršavljenju i pripremama za sezonu, koja je svima i dalje nepredvidljiva, što je goste ponukalo da pošalju pozitivnu poruku kako treba svaki dan uživati i ne opterećivati se fizičkim izgledom. Kao ključ sretnog i neopterećenog života naveli su mentalnu zrelost koja je nužna za zdravu ljubav prema sebi, uz puno ugodnog druženja i zabavljanja s prijateljima.

A. V.


Tagged: , , , , , , , , , , ,