Par Nepar Musix Box: Jimmy Stanić u Pivani

U srijedu, 7. veljače u pivnici Zagrebačke pivovare Pivana počeo je novi glazbeni program Par Nepar Music Box. Svake će srijede na pozornici ugostiti Antu Gelu, Branimira Mihaljevića i jednog glazbenog gosta, a prvu seriju dobrih svirki otvorio je legendarni Jimmy Stanić i svojim šansonama sve ljubitelje dobre svirke vratio nekoliko godina unazad, kada se stvarala glazbena povijest.Par Nepar Music Box novi je projekt Ante Gele i DD Produkcije, nastao kao odgovor na iznimno uspješan dvogodišnji projekt Next Stop Pivana koji je svake srijede okupljao renomirana glazbena lica i tako svim posjetiteljima ponudio vrhunsku svirku uživo u ugodnom ambijentu pivnice Pivana. Tako će i u ovoj godini Ante Gelo i Branimir Mihaljević na pozornici pivane Pivani ugostiti brojne glazbene goste i pružiti glazbenu poslasticu za sve željne predaha u sredini radnog tjedna.

Direktorica tvrtke K pivovari, Tina Puhalo Grladinović ovim je povodom izjavila: ‘Pivana je uvijek težila tome da svim posjetiteljima omogući sadržaj koji spaja najbolje od oba svijeta – vrhunsku zabavu i kvalitetnu pivsku i gastro ponudu. Uz brojne glazbene programe koje organiziramo vikendom, Par Nepar Music Box javio se kao idealan spoj dobre glazbe i zabave u sredini tjedna. Jako nas veseli što ćemo i ove godine u Pivani svim posjetiteljima ponuditi vrhunski glazbeni program i okupiti brojne kvalitetne izvođače. Zato svi pravac Pivane!’

Najave koncerata mogu se pratiti na službenoj facebook stranici, a za sve posjetitelje Pivane ulaz je srijedom besplatan.

C. R.Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,