Philips Multicooker i poznate kuharice

U zagrebačkom restoranu Kulinarijat, Philips Hrvatska predstavio je jedinstveni uređaj za kuhanje na hrvatskom tržištu – Philips Multicooker.Philips Multicooker - kuhariceKoliko je jednostavno kuhati u njemu i kako se sve koristi demonstrirale su poznate mame Ivana Husar, Belma Džomba i Zlata Mueck.  Uz poznate mame u Multicookeru su slana i slatka jela pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

Philips Multicooker jedinstveni je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu, a njegove glavne karakteristike i posebnosti istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

‘Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana.’

Ukusnija hrana i jednostavna priprema

Uz novi Multicooker kuhanje nikad nije bilo jednostavnije. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Ivana Husar: ‘Kod Philips Multicookera me oduševilo što se mogu pripremiti brzo i jednostavno razni recepti od ukusnih predjela, juha, mesa, povrće ili slasni deserti – i sve će ispasti savršeno, samo jednim pritiskom tipke.’

Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina se ravnomjerno širi pa nema potrebe za neprestanim miješanjem. Dok posuda debljine 2mm jednoliko raspoređuje toplinu i sprječava da vam jelo zagori.

Philips Multicooker-menuSpremni za posluživanje obroka u svako doba

Uz pomoć programa za održavanje topline do 24 sata, u svakom trenutku možete reći: ‘Jelo je gotovo!“ Nakon što je vaše jelo gotovo, Philips Multicooker automatski aktivira funkciju keep warm i na taj način vaše jelo čeka vas spremno, jednako ukusno i toplo naredna 24 sata, a njegova svježina ostaje nepromijenjena sve dok ga ne odlučite servirati.

Po čemu je poseban

Philips Multicooker HD3037 namijenjen je očuvanju okusa i aroma vašeg jela, zahvaljujući prilagodljivom ventilu za nadzor pare i kompjuteriziranom kuharskom sistemu. Uz Multicooker nema zagorenih zdjela, jakih mirisa i kuhinje prepune suđa koje treba oprati nakon skuhanog ručka jer sve se priprema u jednoj zdjeli zapremine 5L što je otprilike 6-8 porcija.

Belma Džomba: ‘Kuha, peče, prži, radi jogurt i džem? To mi je bio prvi dojam, no ubrzo sam shvatila da je sve to moguće i da je kuhanje uz Multicooker kao da imate čarobni štapić. Ne samo da sve to možete u Multicookeru, već je kuhinja poslije čista jer se sve sprema u jednom loncu.’

Dodaci za lakše kuhanje

Philips Multicooker dolazi sa posebnom posudom za kuhanje na pari i drugim alatima koji će vam biti korisni u kuhinji: mjerna posuda, grabilice  za tekuću i krutu hranu i silikonske rukavice. Također, uređaj možete koristiti bilo gdje zahvaljujući njegovim dimenzijama i kompaktnom dizajnu. Možete ga lako pomicati koristeći rotirajuću ručku koja se ne zagrijava.

Zlata Muck: ‘Posebno me razveselio nastavak za kuhanje na paru. Kako imam malu bebu koja će uskoro jesti svoje prve namirnice ovo je idealan način da ih pripremim na najbolji i najkvalitetniji način’

Kupnja bez rizika

Kupovina Multicookera kupovina je bez rizika! Dokaz tome je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja je već započela i traje do 20.lipnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Cijena uređaja iznosi 899,00kn.

P. R.

Tagged: , , , , ,