Place2Go: 9. međunarodni sajam turizma

Međunarodni sajam turizma Place2Go po deveti put će ugostiti turističke djelatnike iz cijeloga svijeta, putnike početnike koji tek planiraju prvo putovanje i prekaljene putnike s putovnicama punim žigova i srcima punih uspomena. Ukratko, sve ljude koje povezuje ljubav prema upoznavanju s novim ljudima, kulturama i krajolicima.Formula dugovječnosti najvećeg turističkog sajma u Hrvatskoj, koji će se održati od 13. do 15. ožujka u Areni Zagreb, sustavno je poboljšavanje sadržaja i noviteta za izlagače i posjetitelje. Zato je logično da će organizatori i ove godine koristiti provjerenu pobjedničku taktiku, rečeno je na predstavljanju medijima u hotelu Esplanade.

Tako će Place2Go, između ostalih zemalja, prvi puta ugostiti izlagače iz Argentine i Kube, od bližih destinacija predstavit će se Albanija i Crne Gora, a posjetitelji će uz popuste na putovanja i sudjelovanje u nagradnim igrama po prvi puta interaktivno sudjelovati u predavanjima putem mobilne aplikacije.

Prekaljeni putnici željni novih destinacija moći će međusobno razmijeniti turističke vodiče, ali i okrijepiti se u posebno uređenom Vinskom trgu posvećenom autohtonim domaćim vinima.

Z. B.


Tagged: , , , , , ,