Po domaću!: Humanitarna predstava za obitelj iz Gline

Kazališna družina Boom!teatar pomaže jednoj obitelji iz Gline čija je obiteljska kuća u razornom potresu pretrpjela velika oštećenja.Glumci i autorski tim predstave ‘Po domaću!’ odlučili su pomoći jednoj obitelji iz Gline nakon razornog potresa koji im je prouzročio veliku materijalnu štetu. Tim povodom održat će se humanitarno izvođenje predstave u petak, 15. siječnja (20 sati) u zagrebačkom kazalištu Trešnja.

Riječ je o autorskom projektu Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša. Nastala prema motivima pripovijedaka ‘Obiteljska večera’ i ‘Nenadana smrt dobrog čovjeka’, Antuna Šoljana, predstava ‘Po domaću!’ prva je produkcija za odrasle Boom!teatra te je namijenjena publici starijoj od 16 godina.

Predstavu je režirala Marina Pejnović, oblikovanje svjetla uredio je Elvis Butković, dizajn Josip Rončević, a igraju Katarina Strahinić, Silvio Mumelaš i Paško Vukasović. Ulaz na predstavu je slobodan, a na ulazu i izlazu iz dvorane bit će postavljena kutija za dobrovoljnu donaciju, za pomoć obitelji iz Gline kojoj će novac biti uplaćen direktno. Broj posjetitelja ograničen je na 30, a svoje mjesto možete rezervirati na: [email protected]

K. T.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,