Poduzetnički mindset: Inovativna emisija na N1 TV

Nastavljajući širiti svoju glavnu agendu, kojom poduzetnike želi učiniti liderima društva, časopis Poduzetnik s programskim partnerom EY Hrvatska i N1 televizijom pokreće emisiju koja poduzetništvu pristupa iz kuta ‘poduzetničkog mindseta’.Nakon iznimno uspješne konferencije pod nazivom ‘Poduzetnički mindset’, održane u rujnu 2019. u Zagrebu, kad je Poduzetnikov tim uz pomoć EY Hrvatska na jednom mjestu okupio lidere hrvatskog poduzetništva (Matu Rimca, Nenada Bakića, Emila Tedeschija, Alana Suminu, Ivana Mrvoša, Sašu Cvetojevića, Tomislava Knezovića, Jadranku Boban Pejić, Luku Abrusa …) ovim se projektom nastavlja promocija zdravog poduzetništva s naglaskom na pozitivnim vrijednostima.

Vlasnik i direktor časopisa Poduzetnik, Ognjen Bagatin, idejni začetnik i voditelj cijelog projekta, o emisiji kaže: ‘Odabrali smo pravu pobjedničku ekipu hrvatskih poduzetnica i poduzetnika, koji već niz godina vođeni isključivo svojim znanjima i vještinama ostvaruju zacrtane vizije i ciljeve, otvaraju nova radna mjesta, pune državni proračun i postavljaju Hrvatsku visoko na karti svijeta kad su u pitanju liderstvo, inovacije, kreativnost i predanost poslu. Pripremili smo zaista kvalitetan sadržaj, za svaku generaciju ponešto.’Voditelj emisije, serijski poduzetnik Saša Cvetojević, koji se već uspješno okušao u ovom TV formatu, a koji i iz vlastitog iskustva najbolje poznaje poduzetničku scenu, potaknut će sugovornike da ispričaju zanimljive i inspirativne priče koje možda do sada nikad nisu podijelili s javnošću.

Unutar postojećeg produkcijskog okvira projekta ‘Poduzetnik’, koji je do sada uključivao časopis, web i konferencije, sada je dodana i nova TV emisija ‘Poduzetnički mindset’, koja će se od 16. ožujka u 20 sati, svaki drugi ponedjeljak prikazivati na N1 televiziji.

‘Ponosim se što u vremenima loših vijesti i sveopće panike uspijevamo ostati pribrani i vratiti ljudima u Hrvatskoj nadu da ne moramo samo u sportu ostvarivati najbolje rezultate, nego da možemo i u biznisu pokazati veliku snagu koju imamo, a koje možda često puta nismo svjesni. Fokus je prenijeti poruku kako je poduzetništvo jedan od puteva kojim Hrvatsku možemo učiniti boljom. Zato je gost prve emisije izniman poduzetnik mlađe generacije koji je iz nule stvorio svjetski respektabilnu tvrtku i proširio posao daleko izvan granica Hrvatske. Nećemo otkriti o kome se radi pa vas pozivam da nas gledate na N1 televiziji u ponedjeljak u 20 sati’, izjavio je u najavi prvog izdanja emisije Saša Cvetojević.

M. V.

Tagged: , , , , , , , ,