Pofuk ugošćuje svećenika Goluba

Knjižarsko-galerijski centar VBZ Fadil Hadžić u Zagrebu najavljuje novi programski ciklus pod nazivom ‘Večernji intervju Branimira Pofuka’.

Branimir PofukPofuk će svake posljednje srijede u mjesecu, u sklopu redovnog kulturnog programa, ugošćavati zanimljive sugovornike i obrađivati aktualne teme.

U srijedu 25. rujna u 18 sati, ugostit će poznatog hrvatskog teologa, svećenika i pjesnika Ivana Goluba, s kojim će, između ostalog, razgovarati o spornoj temi ćirilice i latinice.

Ivan GolubZanimljivo je istaknuti kako je Pofuk dio djetinjstva proveo u sjemeništu i sam želeći postati svećenik, no danas otvoreno kritizira neka stajališta Katoličke crkve, poput zdravstvenog odgoja. Teologa Ivana Goluba podjednako uvažavaju crkveni i svjetovni krugovi, o čemu svjedoče brojne nagrade i priznanja, a nedavno je izdao i autobiografiju pod nazivom ‘Običan čovjek’.

‘Večernji intervju Branimira Pofuka’ otvoren je za sve zainteresirane, a njime VBZ otvara sezonu tribina i radionica pod sloganom ‘Kultura i zabava u centru’.

VBZ

Tagged: , , , , , , , , ,