Poreč: Fine dining restoran Spinnaker

Fine dining restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera na porečkoj rivi u 2017. godinu zaplovio je punim jedrima u novom, elegantnom ruhu. Nakon preuređenja interijera, u veljači je ponovno otvorio vrata i – uz osvježene degustacijske menije i maštovita jela u à la carte ponudi – sada radi tijekom cijele godine.Maštoviti meniji od kvalitetnih lokalnih namirnica, kombinacija vrhunskih istarskih i stranih vina te iznimna lokacija na starogradskoj rivi, ovaj restoran čine pravom gurmanskom oazom.

Svježi plodovi iz Jadranskog mora te proizvodi s obližnjih farmi i šuma kao i svjetski poznati istarski tartufi, samo su neke od namirnica koje oduševljavaju goste. Za nezaboravan gurmanski užitak, svakodnevno brinu višestruko nagrađivani Valamarovi chefovi Goran Hrastovčak i Ivan Ergović. Uz odlične degustacijske menije i tjednu à la carte ponudu, tu je i savršeno ukomponirana vinska karta sommeliera Sandija Parisa, koja uz poznata istarska vina nudi i ekskluzivan izbor stranih vina, šampanjaca i pjenušaca.

Novim menijem restorana Spinnaker prevladava suvremena interpretacija istarskih jela uz zanimljive kombinacije kvalitetnih namirnica. Beefsteak s džemom od šumskog voća, goveđe obrazine u umaku obogaćenim smokvama i šumskim gljivama sa šparogama i pireom od poriluka te orada u umaku od limuna i kadulje, oduševit će i najzahtjevnije gurmane. Ljubitelji slastica zasigurno neće ostati ravnodušni na sladoled od domaćih kupina na biskvitu od tamne čokolade i perlama od Terana ili Catalana kremu s citrusima i sorbetom od jogurta.

V. R.


Certifikat zdrave prehrane u Valamar hotelu
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,