Poslovna aktiva: Koliko se plaća koji posao

Zagrebački fotograf Vedran Tolić i novinar Vanja Deželić pokrenuli su web stranicu Poslovna aktiva , nekomercijalni projekt koji bi mogao pomoći mnogima kada su u pitanju razni poslovi.Svaki je početak težak, posebno ako ste odlučili krenuti sami. Zato je svaka pomoć na poslovnom putu itekako potrebna, a svaka prepreka iznimno teška. Stoga se pojavila Poslovna aktiva, gdje na jednom mjestu možete otkloniti pokoju prepreku i lakše se posvetiti poslovnoj budućnosti, jer neće biti potrebno pitati se koliko vrijedi vaš obavljeni posao.

Kad god bismo svi mi krenuli u nešto sami, najčešće bi pitanje bilo koliko naplatiti uslugu, a pritom bismo pazili da ne pretjeramo i često bismo zapravo omalovažili svoj rad. Naravno, mnogi tu slabost iskoriste pa profitiraju, što dodatno otežava cijelu situaciju. S Poslovnom aktivom to bi trebalo nestati, jer na jednom mjestu možete pronaći koliko su ljudi diljem Hrvatske naplaćivali usluge u poslu kojim se i vi bavite. Uz veliku bazu poslova koja će se vremenom stvoriti, oni koji tek kreću u određene poslovne pothvate, moći će se barem malo bolje orijentirati po pitanju cijena, poručuju autori stranice.

Postupak unosa vrlo je jednostavan, a i anoniman, osim ako želite navesti svoje podatke. Jednostavno se klikne na ‘dodaj posao’ i upišu se traženi podaci, a nakon autorizacije se posao pojavljuje na naslovnici. Ovo je stranica koju kreiraju sami korisnici, a pokretači vjeruju da će u konačnici pomoći jedni drugima.

Tolić i Deželić su na tržištu rada dovoljno dugo da znaju kakve sve zamke i prednosti postoje i zato su odlučili ponuditi smjer koji bi mogao i trebao olakšati poslovni život svakom samostalnom djelatniku.

Opširnije na: www.poslovna-aktiva.com

Tagged: , , , , , , , , , ,