PR Pitch: 1. konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike

Ako ste se ikada zapitali:
kako odnosi s javnošću mogu pridonijeti vašem poslovanju?
kako komunikacijom vaših proizvoda, priča ili usluga ostvariti poslovni rast na tržištu?
kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću i druge poslovne suradnike
kako zainteresirati medije za malu priču – što novinari očekuju od vas?4. svibnja imat ćete priliku vidjeti i naučiti kako to rade PRofesionalci!

PRglas – prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću – www.prglas.com – organizira prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch www.prglas.com/prpitch u kinu CineStar Zagreb (Branimir centar), u četvrtak, 4. svibnja, od 9 do 17 sati.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, agencija za istraživanja tržišta i dr.

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i dr.

Kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente, doznat ćete na konferenciji PR Pitch, koja je idealna prilika za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca u Hrvatskoj i regiji. Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih poduzeća, pokazat će se na reprezentativnim primjerima iz prakse naših gostiju predavača.

Predavači: Krešimir Macan, Manjgura, Ankica Mamić, IMC, Ana Tkalac Verčič, EFZG, Božo Skoko, FPZG, Vladimir Preselj, Millenium promocija, Igor Ćutuk, HRT, Lana Hudeček, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Damir Jugo, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Ermina Duraj, voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Kamilo Antolović, K&K, Tihana Ela Kružić, Press clipping, Davor Runje, Drap, Marina Bolanča,

Abeceda komunikacije, Miroslav Varga, Escape – nositelj franšize LSPR-a , Manuela Šola, Komunikacijski laboratorij, Igor Štefanac, IKEA, Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije, Božidar Babić, Poslovni portreti i dr..

Konferencija je namijenjena: vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima.

Zašto sudjelovati: naučite kako bolje ispričati vašu PRiču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike.

Više informacija o konferenciji, sudionicima i programu potražite na: www.prglas.com/prpitch

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću – HUOJ-a, Predsjednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Partneri konferencije su CineStar Zagreb, VOX komunikacije i IBS agencija za tržišno komuniciranje.

Prijatelji konferencije su: HUB385, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Netokracija, Press clipping, Učilište Profokus, SEEbiz, NOVA TV, Jabuka TV, HRT, Brend kultura, Superbrands Hrvatska, Časopis Poduzetnik, Entrio, ICT Business, Privredni vjesnik, Profitiraj, Lider, METRO, Media Marketing i dr.

PROGRAM KONFERENCIJE
web: http://www.prglas.com/prpitch/#program
mob: http://www.prglas.com/prpitch/mobile/#program
ili na http://www.prglas.com/prpitch/wp-content/uploads/2017/04/PROGRAM-PR-PITCH-KONFERENCIJA-2017-PR-GLAS-.jpg