Priča o ljubavi i strastima, emocijama i iluzijama

U sklopu programa knjižnog kluba CeKaTe-a i udruge Nova stranica Zagreb, u Centru za kulturu Trešnjevka održana je zanimljiva književna večer pod nazivom ‘O ljubavi i strastima uživo’.

O ljubavi i strastima, načinima upoznavanja u 21. stoljeću, ali i o svojim romanima o muško-ženskim odnosima ‘Cybersex – Čarobna šuma’, ‘Inženjerka’ i ‘Jesi on line?’ govorile su autorice nakladničke kuće Funditus; Tajana Obradović, Maja Orčić i Marijana Perinić.

Voditeljica Iva Mirčić pokazala je iznimno poznavanje tematike, kao i hrvatske književnosti i djela autorica, pa je svojim ciljanim, zanimljivim i informativnim pitanjima neprestano držala pažnju publike, pretvorivši književnu večer u zabavan talk show. Osim što su predstavile svoje romane, autorice su se izvrsno nadopunjavale u otkrivanju izvora svojih inspiracija, načina donošenja priče, osjećaja ogoljenosti pred čitateljem…

Priču o ljubavi i strastima, emocijama i iluzijama izvrsnim muziciranjem na violi upotpunila je glazbenica Dora Šimunić, a večer je stand-up nastupom zaokružila Marijana Perinić. Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba. Publiku je prirodnim sokovima osvježila Agropošta, a organizatori su zahvaljujući Aromari nagradili gošće večeri.

T. O.


O ljubavi i strastima uživo u CeKaTe-u

Marijana Perinić: Svi smo mi novi u virtualnom svijetu

Književna večer s Milenom Benini u CeKaTe-u
Tagged: , , , , , , , , , ,