Rade Šerbedžija oduševio Čakovec

Čim je stao na pozornicu, legendarni glumac Rade Šerbedžija dočekan je velikim pljeskom i ovacijama publike, koja u dvorani GOC-a, u Čakovcu, nije htjela propustiti ovaj gala koncert.

Rade Šerbedžija koncert je započeo riječima: ‘Dobra večer Čakovec. Evo me nakon toliko godina i jako sam sretan što ćemo večeras zajedno uživati u jednoj neobičnoj večeri.’

Rade Šerbedžija - ČakovecI zaista, baš kao što je i rekao, bila je to jedna neobična večer, spoj mlađe i starije generacije, koja je od početka do kraja uživala u spoju glume i pjesme, na jedinstven način ovog svjetski poznatog glumca.

Izvevši neke od svojih poznatih pjesama, Rade Šerbedžija je tijekom koncerta sišao među publiku. Na pozornici mu se pridružila i njegova kćer Lucija Šerbedžija koja je zajedno s ocem otpjevala jednu makedonsku pjesmu, a kasnije i u solo izvedbi ‘Pitaš gdje je moja ljubav’.

Šerbedžija je Međimurcima izveo pjesmu ‘Protuletje se otpira’ u svojoj interpretaciji, a nakon prvog bisa na kraju koncerta i pjesmu zbog koje su mnogi upravo i došli na koncert – ‘Ne daj se Ines’.

Koncert koji je trajao dva sata, Šerbedžija je završio riječima: ‘Dragi moji, ovu večer moramo ponoviti. Ne smije više proći ovoliko vremena. Vidimo se uskoro!’

Hamar Media
Foto: Branko Filipić/E-Međimurje

Tagged: , , , , , , , , ,