Radolfi i Saša Antić (TBF): Moram pivat (video)

Osim što su oboje glazbenici, Davora Radolfija i Sašu Antića iz TBF-a povezuje i činjenica da moraju pivat, baš kao što to kažu i u svojoj novoj pjesmi, koja ih je spojila ovom prilikom.Možda na prvi tren neobičan spoj koji se vrlo brzo pretvorio u pun pogodak, jer pjesma je već dobila epitet himne svih glazbenika.

Latino i mediterano glazbenika i repera osim pjesme povezao je i autor pjesme, pokojni Jure Stanić, koji je Davoru poklonio ovu pjesmu.

‘Ova pjesma ima posebnu važnost. Prvo, napisao ju je moj pokojni prijatelj koji ju mi je poklonio, a napisao ju je točno opisavši život svakog glazbenika koji živi glazbeni život i voli pjesmu’, rekao je Davor Radolfi.

‘Ovu pjesmu će shvatiti svi koji se bave glazbom i koji od glazbe ne mogu pobjeći. Posebna je, jer već na prvu okupira pažnju i ima ono nešto’, dodao je Saša Antić koji je u pjesmi sudjelovao i kao autor svog djela teksta u kojem repa.

Oboje kolege, a sada i suradnici, puni su hvale jedan za drugoga. Iako su upravo ovom pjesmom započeli suradnju, itekako su upoznati i prate karijeru jedan drugoga.

Baš zato što su svjesni koliko su glazbeno različiti, ovaj spoj su jedva dočekali, na svoje i veselje svoje publike.

L. H.


Tagged: , , , , , , , ,