Bivši riblji restoran Kottni na zagrebačkom Kaptolu preimenovan je u Conte.
Tu vas svakodnevno očekuje bogata ponuda svježe ribe, morskih plodova i inovativnih jela kao što su: marinirani škampi s agrumima s mascarpone kremom na podlozi od svježih krastavaca, file bijele ribe s royal umakom od škampa na kremi od graška, grdobina u pršutu na umaku od sira i mladog luka sa sporo prokuhanim prokulicama…
Od slastica, posebno preporučaju čokoladnu tortu od tartufa te čokoladu s 52% kakaa i domaćim maslinovim uljem.
Na vinskoj karti dominiraju vrhunska i kvalitetna hrvatska vina uz nekoliko dobro odabranih ‘stranaca’ po vrlo pristupačnim cijenama u ugodnom ozračju, gdje se gosti mogu prepustiti gastronomskim užicima uz lagane zvuke piana.
Osim za svakodnevne posjete građana i turista, restoran Conte idealno je mjesto za poslovne ručkove i večere, obiteljska okupljanja i razne druge proslave u ugodnoj atmosferi, uz osiguran parking.
M. T.
Foto: Rene Karaman/www.r-press.eu