Rijeka i Pula: Staropramen Burger tour

Ako još niste imali priliku probati jedne od najboljih burgera u Hrvatskoj, sada je pravo vrijeme da to učinite. Zašto? Jer u Hrvatske gradove dolazi prvi Staropramen Burger tour.2. i 3. lipnja Rijeka, a 9. i 10. lipnja Pula ugostit će majstore u pravljenju burgera iz Submarinea, odličan glazbeni program, a žeđ će gasiti praško pivo broj jedan u svijetu. Ako to nije dovoljan razlog za uživanje u slavlju okusa i glazbe, ovo su još tri razloga koji će vas zasigurno natjerati da se predomislite.

Slavlje okusa uz najbolje burgere iz Submarinea

Burger više nije samo pecivo s pljeskavicom. Burger kao najpopularnije jelo na svijetu je danas postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kreativno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj Submarine BBQ, na Staropramen Burger touru ponudit će svim ljubiteljima veliki izbor burgera, ali i posebnu ponudu: bundle Staropramen i burger Toura za 40 kuna.

Duh Praga uz praško pivo broj jedan u svijetu

Poseban duh Praga u svakom gradu unijet će Staropramen, jer jedino dobro pivo može ugasiti žeđ uz vrhunske burgere i odličnu glazbu. Sve posjetitelje Burger Festival toura očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje.

Odlična zabava uz vrhunsku, ali vrhunsku glazbu

U svakom gradu sve posjetitelje očekuje vrhunski glazbeni program koji će zasigurno dobro zabaviti sve prisutne. U Rijeci će sve prisutne zabavljati Neno Belan & Fiumens i DJ HrwoE, dok će u Puli za vrhunsku atmosferu biti zaduženi grupa Pavel i DJ Eddie Ramich.

P. R.


Novi izgled praškog piva broj jedan


Masterchef u Pivani


Koykan Burger Club: All You Can Eat

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,